Medicamentele avansate - MedTur Moldova

Medicamentele avansate

Twinvir™

Cu 1, 4, 5 sau 6 genotipuri de hepatită C, cea mai optimă alegere ar fi drogul Twinvir. Tvinvir este un agent antiviral unic pentru tratamentul hepatitei C.

Compoziția Twinvir include două componente active - Sofosbuvir și Ledipasvir. Medicamentul se administrează oral o dată pe zi. Tratamentul cu Twinwir este foarte sigur și nu provoacă efecte secundare. Medicamentul este ușor de tolerat de către pacienții de toate vârstele.

Cursul tratamentului cu Twinvir durează numai 12 săptămâni, iar eficacitatea tratamentului atinge 98-99%.

Avantajul tratamentului cu Twinwir este că nu aveți nevoie să cumpărați mai multe medicamente și să controlați recepția fiecăruia dintre ele, datorită compoziției sale, înlocuiește simultan două medicamente.

Twinvir (Софосбувир и Ледипасвир)
Compoziția medicamentului:
Ledipasvir: 90 mg,
Sofosbuvir: 400 mg.
Producător:
Incepta Pharmaceuticals
Daclaget & Cuverol (Софосбувир и Даклатасвир)
Producător:
Getz Pharma
Compoziția medicamentului:
Daclatasvir: 60 mg,
Sofosbuvir: 400 mg.

Daclaget™ + Cuverol™

Combinația dintre Daclaget și Cuverol este utilizată în tratamentul tuturor genotipurilor de hepatită C. Compoziția Cuverol include substanța activă Sofosbuvir. Compoziția Daclaget include componenta activă Daclatasvir. Ambele componente sunt inhibitori și blochează replicarea ARN-ului viral în organism.

Această combinație este foarte eficientă și este indicată pentru tratamentul tuturor genotipurilor de hepatită C. Drogurile sunt administrate pe cale orală o dată pe zi, iar cursul tratamentului este, în medie, de 12 săptămâni. Daclaget + Cuverol este adecvat chiar și pentru pacienții cu ciroză hepatică, în timp ce durata tratamentului crește până la 24 săptămâni.

Eficacitatea tratamentului cu medicamente atinge 99%. Terapia cu Daclaghet și Cuverol nu produce aproape nici un efect secundar și este ușor de tolerat de către pacienți.

Aplicaţi pentru tratamentul
Hepatitei С
Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind tratamentul în Republica Moldova, completați acest formular. Consultantul nostru medical vă va contacta timp de 48 de ore.

sau sunați-ne la:

+373 (78) 205 379