Întrebări și răspunsuri - MedTur Moldova

Întrebări și răspunsuri

Întrucât compania noastră are o abordare specială pentru fiecare pacient în parte, condițiile de cazare sunt, de asemenea, individuale. Dacă doriți, vă putem rezerva o cameră de hotel. Puteți să vă alegeți apartament atât economy-class, cât şi VIP.

Pentru locuitorii ţărilor CSI şi UE, viza pentru tratament medical în Republica Moldova nu va fi necesară.

Asigurarea de sănătate este obligatorie pentru cetățenii din toate ţările. Puteți obține această asigurare în țara de reședință.

Nu vă putem comunica din timp costul tratamentul, deoarece fiecare pacient primește tratamentul individual, conform stării sale de sănătate.

Plata pentru tratament se efectuează în câteva etape (aflați mai multe detalii de la consultantul dumneavoastră personal).

Da, plata în avans este necesară. Plata anticipată constituie 25% din prețul total.

Plata în avans se poate efectua prin VISA/Mastercard, la fel și prin transferuri bancare.

Da, tratamentul hepatitei C într-adevăr nu e atât de costisitor ca în Uniunea Europeană, deoarece aici este permisă oficial vânzarea medicamentelor generice care conțin substanțe active precum: sofosbuvir, daclatasvir, veltopasvir şi ledipasvir.

Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind tratamentul în Republica Moldova, completați formularul de mai jos. Consultantul nostru medical vă va contacta timp de 48 de ore.

  • Să aplicați.
  • Să pregătiți și să ne trimiteți actele necesare.
  • Să alegeți data sosirii în Republica Moldova.
  • Să veniți în Republica Moldova şi să obțineți tratamentul necesar.

La aeroport vă va întâlni reprezentantul companiei MedTour Moldova și, dacă va fi necesar, veți beneficia de serviciile unui interpret.

Da, puteți călători individual sau vă putem organiza noi un program de excursii, totul depinde de prescripțiile medicului.

Desigur, puteți să veniți și să achiziționați medicamentele necesare iar apoi să vă întoarceți în ţara dumneavoastră de reşedinţă.

Da, la cerere, vă putem oferi traduceri legalizate notarial pentru toate actele medicale pe care doriți să le traduceți.

Veți primi lista completă de acte necesare de la consultantul dumneavoastră personal după ce veți completa formularul de mai jos.

Da, puteți. Aflați mai multe despre această opțiune de la consultantul dumneavoastră personal.

Pentru a evita neînțelegerile în timpul trecerii punctelor vamale, vă recomandăm să aveți o rețetă scrisă de către medicul dumneavoastră curant. Prescripția de la medicul dumneavoastră spune că medicamentele pe care le aveți cu dumneavoastră au fost achiziționate pentru uz personal, și nu pentru activități comerciale.

Examinarea, diagnosticarea și achiziționarea medicamentelor necesare durează 3 zile lucrătoare.

Da, totul depinde de starea dvs. de sănătate și faza bolii. Medicul vă va spune despre ceea ce puteți și nu puteți lua / mânca / bea în timpul tratamentului.

Da, puteți veni singuri.

Puteți ajunge la orice convenabil pentru dvs., prin transport, cu avionul, cu trenul sau cu autobuzul pentru pasageri. La cerere, vă vom rezerva bilete.

Dacă aveți reacții adverse, puteți apela direct hepatologul care ți-a prescris tratamentul, sau sunați-ne și veți fi sfătuiți gratuit.

La sosirea în Moldova, semnezi un contract cu compania noastră - MedTour.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, eficacitatea tratamentului - Sofosbuvir cu Daclatasvir, Sofosbuvir cu Ledipasvir, Sofosbuvir cu Velpatasvir este de 99%.

Pentru trtament vor fi prescrise medicamente care conțin astfel de substanțe active precum sofosbuvir cu daclatasvir, sofosbuvir cu ledipasvir, sofosbuvir cu veltapasvir, ribavirină, dacă este necesar.

La sosirea în Moldova, vă vom oferi o cartela SIM din Moldova, cu care ne puteți contacta.

Aplicaţi pentru tratamentul
Hepatitei С
Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind tratamentul în Republica Moldova, completați acest formular. Consultantul nostru medical vă va contacta timp de 48 de ore.

sau sunați-ne la:

+373 (78) 205 379