Întrebări și răspunsuri - Лечение Гепатита С в Молдове

Întrebări și răspunsuri

Întrucât compania noastră are o abordare specială pentru fiecare pacient în parte, condițiile de cazare sunt, de asemenea, individuale. Dacă doriți, vă putem rezerva o cameră de hotel. Puteți să vă alegeți apartament atât economy-class, cât şi VIP.

Pentru locuitorii ţărilor CSI şi UE, viza pentru tratament medical în Republica Moldova nu va fi necesară.

Asigurarea de sănătate este obligatorie pentru cetățenii din toate ţările. Puteți obține această asigurare în țara de reședință.

Nu vă putem comunica din timp costul tratamentul, deoarece fiecare pacient primește tratamentul individual, conform stării sale de sănătate.

Plata pentru tratament se efectuează în câteva etape (aflați mai multe detalii de la consultantul dumneavoastră personal).

Da, plata în avans este necesară. Plata anticipată constituie 25% din prețul total.

Plata în avans se poate efectua prin VISA/Mastercard, la fel și prin transferuri bancare.

Da, tratamentul hepatitei C într-adevăr nu e atât de costisitor ca în Uniunea Europeană, deoarece aici este permisă oficial vânzarea medicamentelor generice care conțin substanțe active precum: sofosbuvir, daclatasvir, veltopasvir şi ledipasvir.

Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind tratamentul în Republica Moldova, completați formularul de mai jos. Consultantul nostru medical vă va contacta timp de 48 de ore.

  • Să aplicați.
  • Să pregătiți și să ne trimiteți actele necesare.
  • Să alegeți data sosirii în Republica Moldova.
  • Să veniți în Republica Moldova şi să obțineți tratamentul necesar.

La aeroport vă va întâlni reprezentantul companiei MedTour Moldova și, dacă va fi necesar, veți beneficia de serviciile unui interpret.

Da, puteți călători individual sau vă putem organiza noi un program de excursii, totul depinde de prescripțiile medicului.

Desigur, puteți să veniți și să achiziționați medicamentele necesare iar apoi să vă întoarceți în ţara dumneavoastră de reşedinţă.

Da, la cerere, vă putem oferi traduceri legalizate notarial pentru toate actele medicale pe care doriți să le traduceți.

Veți primi lista completă de acte necesare de la consultantul dumneavoastră personal după ce veți completa formularul de mai jos.

Da, puteți. Aflați mai multe despre această opțiune de la consultantul dumneavoastră personal.

Aplicaţi pentru tratamentul
Hepatitei С
Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind tratamentul în Republica Moldova, completați acest formular. Consultantul nostru medical vă va contacta timp de 48 de ore.

sau sunați-ne la:

+373 (78) 205 379