Despre noi - MedTur Moldova

Despre noi


MedTour Moldova – este singura companie europeană care oferă tratament pentru hepatita C nerezidenților Republicii Moldova.

Tratamentul unei boli atât de complexe precum hepatita C poate necesita o sumă de bani prea mare pentru majoritatea cetățenilor din Uniunea Europeană şi ţările CSI. Compania MedTour oferă diagnosticul şi tratamentul hepatitei C pe teritoriul Republicii Moldova.

În 95% din cazuri, costul unui tratament complet pentru hepatita C în Republica Moldova este mai ieftin în mod considerabil față de tratamentul în alte ţări din Uniunea Europeană şi ţările CSI.

Republica Moldova este singura țară europeană în care este permisă oficial vânzarea medicamentelor generice a unor branduri precum Sovaldi şi Harvoni. De asemenea, în Republica Moldova se desfășoară un program național pentru combaterea hepatitei C, datorită căruia peste 14 mii de bolnavi de hepatita C deja s-au vindecat complet.

Compania MedTour colaborează cu cei mai buni hepatologi din țară - medici de cea mai înaltă calificare, la spatele cărora se află mii de pacienți vindecați complet de hepatita C.

Când vom alege tratamentul potrivit pentru hepatita C, vă vom prescrie și oferi medicamente cu substanțe active precum: Sofosbuvir cu Ledipasvir, Sofosbuvir cu Daclatasvir, Sofosbuvir cu Velpatasvir și, dacă este necesar, Ribavirin.

Toate medicamentele pe care le furnizăm sunt autorizate (costul lor este inclus în costul întregului tur). Aceasta înseamnă că ele au fost testate și aprobate de către Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova. Nu va mai fi nevoie să vă faceți griji de unde să cumpărați medicamente pentru tratamentul hepatitei C care să fie autorizate, deoarece toate acestea vor fi cumpărate din farmacie iar dumneavoastră veți primi un bon fiscal.Participând la un tur al companiei MedTour Moldova, veți beneficia de:

- Suport pe tot parcursul turului (vă veți bucura de serviciile unui manager personal).

- Consultarea și diagnosticarea celor mai buni hepatologi din țară (colaborăm exclusiv cu doctori în științe medicale).

- Medicamente originale pentru tratamentul hepatitei C care conțin substanțe active precum: Sofosbuvir cu Ledipasvir, Sofosbuvir cu Daclatasvir, Sofosbuvir cu Velpatasvir.* În caz de necesitate, vă putem cumpăra bilete de avion, vă organizăm transfer aeroport, rezervare hotel și vă oferim servicii de traducere.

** Prețul întregului tur depinde de complexitatea tratamentului.

MedTour Moldova — Vă oferă acces la toate serviciile de sănătate disponibile pe teritoriul Republicii Moldova.
Aplicaţi pentru tratamentul
Hepatitei С
Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind tratamentul în Republica Moldova, completați acest formular. Consultantul nostru medical vă va contacta timp de 48 de ore.

sau sunați-ne la:

+373 (78) 205 379